Taikina
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100 g voita tai margariinia
1/2 dl sokeria
Täyte
75 g voita tai margariinia
3 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
150 g mantelijauhetta
Koristeluun
4 dl tomusokeria
vettä
keltaista elintarvikeväriä
pääsiäismakeisia
Sekoita kaikki taikinan ainekset tasaiseksi. Laita taikina muovipussissa jääkaappiin tunniksi. Painele taikina halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuokaan.
Sulata rasva. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita mantelijauhe ja rasva joukkoon. Kaada täyte vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin irrotat kakun vuoasta. Sekoita tomusokerista, vedestä ja elintarvikeväristä sileä kuorrutus. Koristele makeisilla.