1317463000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl kauraleseitä

1 tl leivinjauhetta

3 rkl sokeria

3/4 dl juoksevaa marg.

1 dl maitoa

Täyte:

75g mantelimassaa

2-3 omenaa

1 rkl juoksevaa marg

1 tl kanelia

1/2 dl puolukoita

2 prk vaniljarahkaa

Valmistele ensin täytettä, raasta mantelimassa. Kuori omenat. Leikkaa omenat viipaleiksi ja kuullota pannussa margariinissa. Mausta omenat kanelilla. Yhdistä pohjan kuivat aineet, lisää marg ja maito ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina piirasvuan pohjalle . Esipaista pohjaa 200 asteessa 10min. Ripoita esipaistetulle pohjalle mantelimassaraaste. Levitä sen päälle omenat ja puolukat. Lusikoi päälle rahka. Lisää pinnalle mantelilastut. Jatka paistamista noin 20 min.

Ohje on valion kotiruokaa lehdestä 4/2011