Tosi hyvä ohje, kannattaa kokeilla!
125g margariinia
reilu 1dl tomusokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
½dl maissitärkkelystä (tai perunajauhoja)
200g suklaata
Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekoitellen vaahdon joukkoon. Sulata 75 g suklaata ja hämmennä taikinaan. Jos taikina tuntuu liian jäykältä pursotettavaksi, lisää siihen hieman (½dl) maitoa. Pursota isolla tähtityllalla pikkuleipiä pellille, jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-200 asteessa 15-20 minuuttia.
Sulata loput suklaasta ja kasta jäähtyneiden pikkuleipien kulmat suklaaseen. Anna jähmettyä viileässä.
Ohje on kopioitu täältä helmeilevää blogista http://helmi.fi.vuodatus.net/blog/2544385/wienilaiset-suklaasormet/