1299843161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tosi hyvä ohje, kannattaa kokeilla!

125g margariinia

reilu 1dl tomusokeria

3dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

½dl maissitärkkelystä (tai perunajauhoja)

200g  suklaata

Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekoitellen vaahdon joukkoon. Sulata 75 g suklaata ja hämmennä taikinaan. Jos taikina tuntuu liian jäykältä pursotettavaksi, lisää siihen hieman (½dl) maitoa. Pursota isolla tähtityllalla pikkuleipiä pellille, jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-200 asteessa 15-20 minuuttia.

Sulata loput suklaasta ja kasta jäähtyneiden pikkuleipien kulmat suklaaseen. Anna jähmettyä viileässä.

 Ohje on kopioitu täältä helmeilevää blogista http://helmi.fi.vuodatus.net/blog/2544385/wienilaiset-suklaasormet/