1293710834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän kakun salaisuus piilee suolan ja suklaan vinkeässä yhdistelmässä!

Pohja:

150g marg

3 kanamunaa

2dl sokeria

3 1/2dl vehnäjauhoja

1dl kaakaojauhetta

12 tofeetäytekaramellia (esim. dumle)

Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhot ja kaakaojauhe. Lisää seos sulan marg kanssa vuorotellen muna-sokeriseokseen. Kaada taikina korppujauhoitettuun irtopohjavuokaan. Paloittele karamellit ja painele ne taikinaan. Paista kakkua 200 asteessa noin 20min. Anna jäähtyä. Irrota kakku vuastaan.

Kuorrutus:

100g maitosuklaata

100g tummaa suklaata

2dl suolapähkinöitä

Sulata suklaat omissa kupeissaan. Kaada pähkinät jäähtyneelle kakulle ja valuta päälle suklaat. Koristele muutamalla suolapähkinällä. Siirrä kakku kylmään jäähtymään.

Ohje on MeNaiset lehdestä 22.12.2010