Ihana jouluinen hyytelökakku. Luumu ja kanelit sopivat hienosti yhteen!
Pohja:
175g kaurakeksejä
1tl kanelia
75g marg
Murskaa keksit, sulata marg. Lisää keksimurujen sekaan kaneli ja sulatettu marg. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuan pohjalle.
Täyte:
2dl kuohukermaa
1prk vaniljarahkaa
1dl sokeria
1prk luumumarmeladia
2rkl vahvaa kahvia
4 liivatelehteä
laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sokeri, rahka, luumuhillo ja vahvaan kuumaan kahviin liotetut liivatelehdet. Tasoita täyte vuokaan keksimurujen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4tuntia. Irrota kakku vuasta ja koristele kakku esim. ripottelemalla päälle kanelisokeria ja kanelitangoilla.