1290157810_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana jouluinen hyytelökakku. Luumu ja kanelit sopivat hienosti yhteen!

Pohja:

175g kaurakeksejä

1tl kanelia

75g marg

Murskaa keksit, sulata marg. Lisää keksimurujen sekaan kaneli ja sulatettu marg. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuan pohjalle.

Täyte:

2dl kuohukermaa

1prk vaniljarahkaa

1dl sokeria

1prk luumumarmeladia

2rkl vahvaa kahvia

4 liivatelehteä

laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sokeri, rahka, luumuhillo ja vahvaan kuumaan kahviin liotetut liivatelehdet. Tasoita täyte vuokaan keksimurujen päälle.  Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4tuntia. Irrota kakku vuasta ja koristele kakku esim. ripottelemalla päälle kanelisokeria ja kanelitangoilla.

1290157785_img-d41d8cd98f00b204e9800998e