1284813703_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

4 kanamunaa

2 dl sokeria

1 1/2dl vehnäjauhoja

1/2dl mantelijauhetta

1tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada leivinpaperilla vuoratulle suorakulmaiselle vualle (esim. lasagnevuoka) Paista 200 asteessa noin 15min. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna pohjan jäähtyä.

Täyte ja pinta:

2 dl vispikermaa

1rkl sokeria

1tl vaniliinisokeria

2dl mansikka-, tai jotain muuta hilloa

200g vaal.pun. marsipaania tai sokerikuorrutetta

Vaahdota kerma. Mausta se sokereilla. Jaa torttulevy kahtia. Levitä puolikkaalle levylle puolet kermavaahdosta ja päälle mansikkahillo. Nosta päälle toinen torttulevy. Levitä tortun pinnalle loppu kermavaahdo. Kauli marsipaani tai sokerimassa ohueksi levyksi tomusokeria avuksi käyttäen ja nosta levy tortun päälle. Leikkaa torttu annospaloiksi terävän veitsen avulla. Koristele leivokset mieleiseksesi. (itse käytin sokerimassasta tehtyjä kukkia, joissa keskellä hopeakuula) Ennen tarjoilua voit vielä siivilöidä leivosten päälle tomusokeria.