Pohja:
4 kanamunaa
2 dl sokeria
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/2dl mantelijauhetta
1tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada leivinpaperilla vuoratulle suorakulmaiselle vualle (esim. lasagnevuoka) Paista 200 asteessa noin 15min. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna pohjan jäähtyä.
Täyte ja pinta:
2 dl vispikermaa
1rkl sokeria
1tl vaniliinisokeria
2dl mansikka-, tai jotain muuta hilloa
200g vaal.pun. marsipaania tai sokerikuorrutetta
Vaahdota kerma. Mausta se sokereilla. Jaa torttulevy kahtia. Levitä puolikkaalle levylle puolet kermavaahdosta ja päälle mansikkahillo. Nosta päälle toinen torttulevy. Levitä tortun pinnalle loppu kermavaahdo. Kauli marsipaani tai sokerimassa ohueksi levyksi tomusokeria avuksi käyttäen ja nosta levy tortun päälle. Leikkaa torttu annospaloiksi terävän veitsen avulla. Koristele leivokset mieleiseksesi. (itse käytin sokerimassasta tehtyjä kukkia, joissa keskellä hopeakuula) Ennen tarjoilua voit vielä siivilöidä leivosten päälle tomusokeria.