1272116173_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja digestive-sulavoi seos

Murskaa keksit (noin vajaa puoli pakettia) ja lisää joukkoon noin 75g sulatettua voita. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtoreunavuan pohjalle.

Täyte:

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk vanilja tuorejuustoa

1dl sokeria

noin 5dl mansikoita

4 liivatelehteä

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5min. Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Jos käytät pakastemansikoita, sulata ne ja valuta neste pois. Soseuta mansikat, mutta palojakin saa jäädä joukkoon. Lisää mansikat vaniljavaahto-tuorejuustoseokseen. Liota liivatelehdet pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä, ja lisää seokseen. Kaada täyte keksivoiseoksen päälle.

Koristelu:

200g maitosuklaata

Hienonna suklaa veitsellä ja ripottele täytteen päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia tai yön yli.