Aikaisemminkin olen tehnyt snickers piirakkaa, mutta siihen tuli paistettu pohja, tässä ohjeessa ei tarvitse uunia lainkaan.
260g (pkt) LU Bastogne kandisokerikeksejä
100g marg sulatettuna
1dl suolapähkinöitä karkeaksi hienonnettuna
2 dl ruokakermaa
15 kpl vanilja-Fudgeja (irtokarkkihyllystä)
1 snickers-patukka
Kuorrute:
200g maitosuklaata
1/2 dl suolapähkinöitä
Vuoraa irtopohjavuokan pohja leivinpaperilla. Murenna keksit, sulata joukkoon marg. sekoita joukkoon suolapähkinät. Painele seos vuan pohjalle. Mittaa kerma ja karkit kattilaan ja hämmentele, kunnes seos sakenee kastikkeeksi. Lisää lopuksi joukkoon Snickers patukka ja sekoita, kunnes se sulaa. Kaada kinuski vuokaan keksinmurujen päälle. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon pähkinät, kaada kinuskin päälle. Anna kakun hyytyä kylmässä.
Ohje on Hellapoliisin kirjasta. Mainio kirja, täynnä ihania ohjeita! Tämän kirjan soisi kuuluvan jokaisen keittiökirjahyllyyn, suosittelen!