1269610885_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aikaisemminkin olen tehnyt snickers piirakkaa, mutta siihen tuli paistettu pohja, tässä ohjeessa ei tarvitse uunia lainkaan.

260g (pkt) LU Bastogne kandisokerikeksejä

100g marg sulatettuna

1dl suolapähkinöitä karkeaksi hienonnettuna

2 dl ruokakermaa

15 kpl vanilja-Fudgeja (irtokarkkihyllystä)

1 snickers-patukka

Kuorrute:

200g maitosuklaata

1/2 dl suolapähkinöitä

Vuoraa irtopohjavuokan pohja leivinpaperilla. Murenna keksit, sulata joukkoon marg. sekoita joukkoon suolapähkinät. Painele seos vuan pohjalle. Mittaa kerma ja karkit kattilaan ja hämmentele, kunnes seos sakenee kastikkeeksi. Lisää lopuksi joukkoon Snickers patukka ja sekoita, kunnes se sulaa. Kaada kinuski vuokaan keksinmurujen päälle. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon pähkinät, kaada kinuskin päälle. Anna kakun hyytyä kylmässä.

Ohje on Hellapoliisin kirjasta. Mainio kirja, täynnä ihania ohjeita! Tämän kirjan soisi kuuluvan jokaisen keittiökirjahyllyyn, suosittelen!

1269610899_img-d41d8cd98f00b204e9800998e