1 pkt jauhelihaa
1-2 punasipulia
1 keltainen paprika
1 rs kirsikkatomaatteja
1 ps pirkka tacomaustetta
1 1/2 dl vettä
200g maissilastuja
1 ruukku jääsalaattia
Lisäksi:
ranskankermaa
pirkka salsadippiä
Kuori ja hienonna sipulit, jätä osa renkaiksi. Kuutioi paprika. Puolita tomaatit. Ruskista jauheliha, lisää sipulisilppu kuullottumaan. Lisää tacomausteseos ja vesi. Hauduta 5-10min. Lisää joukkoon paprikat. Lämmitä maissilastuja 200 asteessa 2-3 minuuttia. Revi salaatit laakealle vadille. Levitä salaattipedille vuorotellen maissilastuja ja jauhelihaseosta. Lisää pinnalle tomaatit ja sipulirenkaat. Tarjoa lisäksi ranskankermaa ja salsadippiä.
Ohje hiukan muunnelten lainattu tammikuun ruokapirkka lehdestä.