1262623332_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 pkt jauhelihaa

1-2 punasipulia

1 keltainen paprika

1 rs kirsikkatomaatteja

1 ps pirkka tacomaustetta

1 1/2 dl vettä

200g maissilastuja

1 ruukku jääsalaattia

Lisäksi:

ranskankermaa

pirkka salsadippiä

Kuori ja hienonna sipulit, jätä osa renkaiksi. Kuutioi paprika. Puolita tomaatit. Ruskista jauheliha, lisää sipulisilppu kuullottumaan. Lisää tacomausteseos ja vesi. Hauduta 5-10min. Lisää joukkoon paprikat. Lämmitä maissilastuja 200 asteessa 2-3 minuuttia. Revi salaatit laakealle vadille. Levitä salaattipedille vuorotellen maissilastuja ja jauhelihaseosta. Lisää pinnalle tomaatit ja sipulirenkaat. Tarjoa lisäksi ranskankermaa ja salsadippiä.

Ohje hiukan muunnelten lainattu tammikuun ruokapirkka lehdestä.