100g marg
120g valkosuklaata
120g maitosuklaata
2 kanamunaa
2,5 dl ruskeaa sokeria
2,5 dl jauhoja
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Voitele kulmikas kakkuvuoka (18cm) kevyesti ja levitä siihen leivinpaperi.
Pilko reilu puolet molemmista suklaista karkeaksi rouheeksi ja laita loput suklaasta marg joukkoon kattilaan ja sulata ne, anna jäähtyä hieman.
Vatkaa munat ja sokeri yhteen ja vatkaa sitten jäähtynyt suklaaseos joukkoon. Sekoita joukkoon jauhot ja suklaarouhe. Siirrä seos vuokaan.
Paista noin 30 min, kunnes browniet ovat juuri ja juuri paistuneet. Taikinan tulee olla keskeltä hieman tahmeaa. Anna jäähtyä vuassa. Leikkaa paloiksi ja tarjoile.
Ohje on hiukan muunnellen tästä kirjasta suklaaunelmat.