1256981351_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

150g marg

1 dl sokeria

2 dl fariinisokeria

3 kanamunaa

1 1/2 dl kermaa

1 dl mantelijauhetta

1 1/2 tl leivinjauhetta

4 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

3 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota marg ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää kerma, ja lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista korppujauhoitetussa kakkuvuassa 175 asteessa noin tunti.

Kuorrutus:

100g voita

1 dl tomusokeria

100g suklaata (sulata ja jäähdytä)

1 rkl kaakaojauhetta

Sekoita keskenään pehmeä voi ja tomusokeri. Lisää suklaa ja kaakaojauhe. Levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristele mieleiseksesi.