1243593167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

80 g tummaa suklaata
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
175 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
1 dl kermaa tai maitoa

 

Rouhi suklaa esim. leipäveitsellä tai tehosekoittimessa. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet muutamassa erässä vuorotellen kerman kanssa. Sekoita joukkoon lopuksi suklaarouhe.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (tilavuus 1 ½ l). Paista 175 asteessa n. 35 min. Suojaa foliolla, kun pinta on saanut hieman väriä.

Kakkuun voit laittaa mitä vain suklaata, itse laitoin nyt daimia, kun sattui kaapista löytymään. Tosi hyvä tulee myös geishasta.

1243593182_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohjetta hiukan muokaten lainattu kinuskikissan sivuilta http://www.kinuskikissa.fi/?p=2024