Aivan ihana aikuisen maun juustokakku, kannattaa kokeilla!

1316347153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keksipohja:

50g voita

10 digestivekeksiä

sokeria pari rkl

Sulta voi, murskaa keksit ja lisää murut sulan voin ja sokerin sekaan. painele seos leivinpaperilla vuoratun irtohjavuan pohjalle.

Täyte:

1 dl baileysia (alkosta)

400g mascarpone tuorejuustoa

2 dl kermaa (vaahdota)

160g tomusokeria

1 vaniljatangon siemenet

3 liivatelehteä

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 min. Vaahdota kerma, ja lisää joukkoon tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja. Lämmitä baileys ja liota joukkoon liivatelehdet. Valuta seos ohuena nauhana kermaseokseen. Kaada seos keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.