Pohja:
200g digestive- tai kaurakeksejä
100g voita
Murskaa keksit, sulata voi ja lisää keksimuruihin. Painele seos irtopohjavuan pohjalle.
Täyte:
200g vaniljatuorejuustoa
2 kanamunaa
1dl sokeria
120g valkoista suklaata
1tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
2dl kuohukermaa
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Erota kanamunista keltuaiset ja valkuaiset. Sulata suklaa. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset, sokeri ja suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Liota liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä. Vatkaa liivateseos juusto-suklaaseokseen. Lisää kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto. Kaada seos keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään. Irrota kakku vuasta ja halutessasi koristele mieleiseksesi. Itse käytin valkosuklaarusinoita ja tavallisia suklaarusinoita ja sydänkonvehteja.