1293459341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

200g digestive- tai kaurakeksejä

100g voita

Murskaa keksit, sulata voi ja lisää keksimuruihin. Painele seos irtopohjavuan pohjalle.

Täyte:

200g vaniljatuorejuustoa

2 kanamunaa

1dl sokeria

120g valkoista suklaata

1tl vaniljasokeria

4 liivatelehteä

2dl kuohukermaa

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Erota kanamunista keltuaiset ja valkuaiset. Sulata suklaa. Sekoita tuorejuusto, keltuaiset, sokeri ja suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Liota liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä. Vatkaa liivateseos juusto-suklaaseokseen. Lisää kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto. Kaada seos keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään. Irrota kakku vuasta ja halutessasi koristele mieleiseksesi. Itse käytin valkosuklaarusinoita ja tavallisia suklaarusinoita ja sydänkonvehteja.