1264178817_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos mökkihöperönpöperön blogin pitäjä Riinalle ihanasta ohjeesta! Muuntelin ohjettasi hiukan. Huijaan itseäni, että tämä on kevyttä, koska tein hyvin ohuen keksimurupohjan, ja koska tähän ei lisätä sokeria yhtään ;) Riinan ohje löytyy täältä http://www.mokkihoperonpoperot.vuodatus.net/blog/2340544/valkosuklaatorttu/

Minä tein sen näin

Murupohja:

12 kpl digestivekeksejä

noin 4 rkl becel levitettä

Murskaa keksit ja sulata levite, lisää levitesula keksimurujen joukkoon, ja levitä seos irtopohjavuan pohjalle leivinpaperin päälle.

Täyte:

4 liivatelehteä

1/2 dl viiden hedelmän gefilusmehua (muukin käy!!)

120g valkosuklaata

1 prk flora vanillaa 12%

200g vaniljatuorejuustoa 20%

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota flora vanilja, lisää joukkoon tuorejuusto. Sulata suklaa mikrossa ja lisää vaahtoon. Kiehauta mehu, ja lisää siihen puristetut liivatelehdet, lisää seos ohuena nauhana vaahtoseokseen. Kaada keksimuruseoksen päälle, ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia, mielellään yön yli. Irrota kakku vuasta ja koristele halutessasi.