Pohja:
13 kpl mintunmakuisia dominoita
50g marg
Sulata marg, murskaa keksit. Sekoita ja painele seos irtopohjavuan pohjalle.
Täyte:
2 dl kermaa
2 1/2 dl flora vanillaa
200g minttukrokanttisuklaata
200g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
2 rkl vettä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5-10 minuutin ajaksi. Vatkaa kerma ja vaniljakastike vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, lisää vatkatut kermat joukkoon. Lämmitä vesi. Liota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan veteen. Lisää liivateseos ohuena nauhana sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia. Koristele mieleiseksesi.
Oli tosi hyvää, suosittelen kokeilemaan...
Ohje on kirjasta pipareista pitsikakkuun (Ulla Svensk)