1239272693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1 dl sokeria

2 munaa

1 prk rahkaa

1 prk kermaa (vaahdota)

2 tl vaniliinisokeria

1/2 dl rusinoita

1 dl kuivattuja papaijapaloja

50g suklaata rouhittuna

puolen sitruunan mehu + kuori raastettuna

4 liivatelehteä

Vaahdota sokeri ja kanamunat. Lisää vaahto kermavaahtoon, johon lisätään myös loput aineet, ja lopuksi kuumennettuun sitruunamehuun sulatetut liivatelehdet. Laita seos irtopohjavuokaan, ja anna hyytyä yön yli. Reunat koristelin kierrevohveleilla.

Tämä ohje on niin hyväksi todettu, että tätä kakkua meillä on ollut jo monena pääsiäisenä peräkkäin. Ohjehan on myös gluteeniton, kun jätät keksit pois reunoilta.