1270542333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Broilerin ja pestoystävien toiveruokaa!

500g peruna-sipulisekoitusta

300g broilerin fileesuikaleita

suolaa

yrttimausteita, tai mausteita mielesi mukaan

100g vihreää pestoa

3 tomaattia kuutioina

2dl ruokakermaa

100-150g juustoraastetta

Kaada puolet peruna-sipulisekoitusta uunivuokaan. Ruskista broilerinfileet öljyssä, mausta suolalla ja lempimausteillasi. Sekoita fileepalat perunoiden joukkoon, lisää tomaattikuutiot ja juustoraaste. Kaada päälle loput peruna-sipulisekoituksesta. Sekoita keskenään ruokakerma ja pesto, kaada seos uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes perunat ovat kypsiä ja pinta saanut kauniin värin.

Ohje hiukan muunnellen kirjasta Hellapoliisi